DSC03058 DSC03964 Openingsreceptie_1 DSCF0055 DSC04571

Welkom

Op deze website vindt u alle activiteiten die door onze vereniging georganiseerd worden of waar we onze medewerking aan verlenen terug en u kan zich hiervoor online inschrijven.  
 
Bekijk de site regelmatig om zeker niks te missen!

Zet uw voertuig maar op punt...

De vaccinatiegraad en de temperatuur stijgen, de regels worden bijgeschaafd en we krijgen meer zicht op een vrijere zomer.  Ook wij zijn in actie geschoten en willen u toch nog een mooi programma aanbieden de komende maanden.  
Zo organiseren we in juli een dagrit die de naam Drache National meekreeg, en we hebben een vervangingsweekend voor Wings & Wheels.  Verder staat er nog de jaarlijkse busrit en de uitgestelde uiteenzetting van de WO 2 US Army uniformen op het programma.

We hopen u binnenkort terug te ontmoeten!

De inschrijvingen voor onze zomerrit en het Back2Feedom weekend staan online!

Evenementen

Mailings

Onlangs waren er problemen bij het emailverkeer van en naar yeomanry-mailadressen.  Indien u ons een mail stuurt en u krijgt binnen de week geen antwoord, gelieve het bestuurslid dan telefonisch te contacteren aub.  We doen er alles aan om dit probleem op te lossen.

Bij inschrijvingen via het inschrijvingsformulier zal u een mail van no-reply@stosio.com ontvangen.  Gelieve de mails met afkomst "no-reply@stosio.com" dan ook niet als spam te aanzien. Mails die gestuurd worden naar "no-reply@stosio.com" worden niet gelezen, gelieve voor al uw vragen en inlichtingen info@yeomanry.be of ons contactformulier "Contact" te gebruiken. Bedankt!