Bastogne - Zomereditie

— Enkel voor Yeomanry-leden en inwonende gezinsleden —

We verblijven op Camping Pont de Berguème op 15 km van Bastogne, midden in een bosrijk gebied.  De camping ligt aan de Ourthe en heeft alle noodzakelijke voorzieningen: sanitairblokken, winkeltje, broodservice, bar/cafetaria, petanquebaan, speeltuin.

Tenten en mobilhomes zijn welkom.  Op de camping zijn er blokhutten die je kan boeken.  Let wel, de camping dien je zelf te boeken, doe dit dan ook tijdig!  Vermeld bij uw reservatie “Yeomanry” en de campingeigenaar zal er voor zorgen dat we zoveel mogelijk bij elkaar staan.

Het is onze bedoeling om het als een groepsweekend te organiseren.  Hiermee bedoelen we dat de activiteiten  zoveel mogelijk samen worden gedaan.  Bij inschrijving verwachten we dat je deze visie deelt.

  • De ritten ter plaatse zijn door de bossen, in een heuvelachtig gebied.  Jeeps met 4×4 zijn ideaal door de smalle bospaadjes.
  • Vervoer naar/van de kampplaats dien je zelf te voorzien (trailer).  De campingeigenaar voorziet een weide waar de voertuigen en trailers veilig kunnen staan.
  • Je kan er ook voor kiezen om naar Tenneville te rijden met de jeep (reisduur ±8 uur).  Er wordt GEEN konvooi voorzien.
  • We bekijken de mogelijkheid om in groep eten te voorzien, maar dit hangt af van de grootte van de groep en het aantal vrijwillige helpers.

 Camping:

Adres: Pont de Berguème – Berguème 9 (6970 Tenneville)

Voor meer info: www.pontbergueme.be  – info@pontbergueme.be

Voorlopig programma:

Vrijdag 1 juli 2022

VM Aankomst camping      

NM zelf invullen

Zaterdag 2 juli 2022

Bosrit met middagmaal in de bossen

Zondag 3 juli 2022

VM Rondrit met middagmaal te velde

NM bezoek Bastogne Barracks Restoration Center

Maandag 4 juli

Bezoek Bastogne? Zelf in te vullen